Hoppa till textinnehållet

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Utökade öppettider kontor, måndag 17/2

Vi finns här för er dygnet runt, året om. Eftersom vi har haft driftstörningar de senaste dagarna öppnar vi på måndag, 17/2, även upp de allra flesta av våra kontor redan kl. 8 och håller öppet fram till kl. 18. Vi önskar er alla en fin vecka!

Kontakta oss gärna

Vill du bli kund?

Kundcenter Privat

0771-22 11 22

Kundcenter Företag

0771-33 44 33

Spärrservice

08-411 10 11

Hitta ditt bankkontor

Sök kontor

Vi svarar alla dina frågor

Öppet alla dagar dygnet runt


Aktuellt just nu

3 månaders bolåneränta:
%
1 år 2 år 3 år 4 år
% % % %
Gäller från och med

Roliga saker att göra sportlovet

Många ser nog snö, skidåkning och skridskoturer när de tänker på sportlov. Men det är inte alltid att varken tiden, pengarna eller snön räcker till dessa aktiviteter.

Wintertime - girl eating a hotdog outdoors

Nominera Årets spjutspets

Driver du själv eller någon du känner ett lönsamt, hållbart och växande företag med basen i jord, skog, trädgård eller landsbygdens miljö? Nominera då företaget senast den 20 februari 2020.

Woman on a bike carrying vegetables.

Därför ställer vi frågor om dig och din ekonomi

Lagen om penningtvätt ställer krav på att banker och andra finansiella bolag har god kunskap om sina kunders ekonomi och affärsrelation. Vi som bank har också skyldighet att löpande följa upp att informationen vi har är aktuell. Därför ställer vi frågor när du besöker ett bankkontor eller per brev, i internetbanken och appen.

Varning för falska samtal

Ett vanligt bedrägeriförsök är när bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal - lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta oss på telefon eller besök ett kontor.